Napravite websajt na WordPress platformi.
Postanite webmajstor uz izuzetno jednostavan princip unosa sadržaja i održavanja sajta.
Svaki web sajt ima sopstveni administrativni panel.

Napraviti websajt pomoću WordPress platforme je najlakši način da dođete do željene internet prezentacije a da Vas to ne košta gomilu novca i da nije potrebno predznanje ili prethodno iskustvo. Pored izuzetno lakog načina izrade stranica, unosa teksta i održavanja sajta tu je i bezbroj tema i dodataka (plugins) koji vam omogućavaju atraktivan i moderan izgled kao i funkcionalnost koju ste zamislili. Uz odgovarajuće dodatke SEO Vašeg sajta postaje mnogo lakši i uspešniji.

Stotine programera i dizajnera, zaljubljenika u WordPress, svakodnevno objavljuje nove i nove teme kao i dodatke (plugins) koji poboljšavaju rad web sajta i čine ga jedinstvenim. Najlepše od svega je to što je većina tih tema i dodataka potpuno besplatna, kao i sam WordPress.

Ponuda
  •  Napravi Web Sajt – instaliramo za Vas: WordPress platformu, temu (izgled sajta) koju ste izabrali kao i potrebne dodatke (plugins). Osnovno podešavanje sajta. Obuka za rad i asistencija i podrška u daljem radu websajta. Spremno za rad. Sav sadržaj koji će biti na sajtu unosite sami. Ponuda sadrži i registraciju na godinu dana za:
   Domen – po Vašem izboru i registrovan na Vas, internacionalni, .com, .net,. WHOIS zaštita privatnosti.
   cPanel Hosting – SSD diskovi, SSL sigurnost. Prostor na disku, Protok, Domeni, Email, MySql i FTP – bez limita;
   Cena: 5.000 din. (45 €).

Posle godinu dana obnova registracije iznosi:
domen – 1.500 din/god.
cPanel hosting: – 2.500 din/god.

Naručivanje preko email-a, kontakt strane.
Plaćanje: Tekući račun, PayPal.