Izuzetno funkcionalan, modernog izgleda, web sajt na WordPress platformi je najbolje rešenje za sve koji bi da budu primećeni i da bez teškoća održavaju postojeći i lako dodaju novi sadržaj.

Mnoge poznate kompanije a naročito magazini koriste WordPress paltformu za svoje sajtove jer pored atraktivnog izgleda omogućavaju i jednostavno rukovanje, brzu promenu dizajna, lako dodavanje novih postova i drugih funkcija.

Ne morate ništa da znate o programiranju za pokretanje WordPress sajtova. Poseduju admin panel preko kojeg možete kontrolisati sve segmente web sajta.

Stotine programera i dizajnera, zaljubljenika u WordPress, svakodnevno objavljuje nove i nove teme (prethodno dizajniran izgled sajta) kao i dodatke (plugins) koji poboljšavaju rad web sajta i čine ga jedinstvenim. Skoro sve teme i dodaci imaju pored besplatne i plaćenu (premium) varijantu.

Ponuda

Izrađujemo web sajt na WordPress platformi koristeći besplatnu temu i dodatke u roku od 5 do 15 dana. Svaki web sajt ima sopstveni administrativni panel i prilagodjen je pregledu na računarima, mobilnim telefonima i tablet uredjajima.

Na osnovu dosadašnjeg iskustva izdvojili smo sledeće pakete:

  • Izrada WP Web Sajta – Instalacija WordPress platforme, instalacija, aktiviranje i podešavanje teme po Vašoj želji ili da bude kao na demo sajtu, unos do 10 strana i pratećih fotografija. Instalacija i aktiviranje dodataka potrebnih za rad sajta.
   Ako je u pitanju webshop – instalacija i aktiviranje WooCommerce plugina, podešavanje da izgleda i radi kao prodavnica, podešavanje plaćanja i dostave, unos par proizvoda kao primer. Uslov je da već posedujete domen i hosting.
   Cena: 8.000 din. (70 €)
  • Izrada WP Web Sajta Plus – Isto kao Izrada WP Web Sajta, dodatak je registracija na godinu dana za domen i hosting.
   Cena: 12.000 din. (100 €).

Domen – po Vašem izboru i registrovan na Vas, internacionalni, .com, .net, .org..  WHOIS zaštita privatnosti po želji.
cPanel Hosting – na SSD diskovima, besplatna SSL sigurnost. Bez limita: prostor na disku, mesečni promet, broj domena/sajtova, subdomena, mysql baza, email i ftp naloga;

Posle godinu dana obnova registracije iznosi:
domen (com)- 1.500 din/god. (13 €).
cPanel hosting – 2.500 din/god. (22 €).

 • Podešavanje teme  – Podešavanje nove teme i instalacija novih dodataka ili WooCommerce Web Shop-a.
  Cena: 3.500 din. (30 €)

Naručivanje preko email-a, kontakt strane .
Plaćanje: Tekući račun, PayPal.

Ako ste zainteresovani za izradu HTML web sajta, onda više o tome pročitajte ovde.

Ukoliko želite da sami napravite svoj WordPress web sajt pročitajte ovde više o tome.

SEO usluge ne nudimo a ovde pročitajte više o tome.

Premium plugins